Subsidiara din România a grupului financiar elen Piraeus, Piraeus Bank, a anunţat marţi lansarea unui card virtual Mastercard denumit Winbuy, care este dedicat exclusiv cumpărăturilor online în lei, noul card fiind preplătit, reîncărcabil şi destinat clienţilor bănci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cardul poate fi emis instantaneu chiar de către beneficiar din orice locaţie cu acces la internet, la orice oră, în orice zi şi devine activ automat după efectuarea primei alimentări. De asemenea acesta poate fi reîncărcat oricând, 24/7, poate fi anulat şi se poate emite un nou card via internet. Valabilitatea cardului virtual Winbuy este de 5 ani”, se mai arată în comunicat.

Potrivit băncii, nou card este mai sigur deoarece codul CVC este transmis prin SMS, iar clientul poate stabili sumele privind alimentarea, realimentarea sau descărcarea acestui card. Totodată clientul deţine control total asupra disponibilităţilor şi sumelor cheltuite: cardul poate fi alimentat şi descărcat în funcţie de cumpărăturile dorite.

„Asistăm astăzi la expansiunea achiziţiilor online de produse şi servicii, care conduc totodată la creşterea numărului şi sumelor tranzacţionate online. De exemplu numai anul trecut, conform datelor din piaţa, sumele tranzacţionate online prin intermediul cardului s-au ridicat la aproximativ 745 milioane de euro, cu 44,9% mai mult decât în anul precedent fapt ce indică o apetenţă sporită a românilor pentru acest tip de tranzacţii", a declarat directorul general adjunct al Piraeus Bank România, Mădălina Teodorescu.

Numărul clienţilor Piraeus Bank care utilizează Internet banking şi mobile banking a crescut în ultimii doi ani cu 31%, respectiv 43%, ajungând la finalul anului trecut la 50.000 de utilizatori. Numărul mediu lunar de tranzacţii Internet banking şi mobile banking a depăşit 96.000 anul acesta. 

Piraeus Bank România face parte din grupul financiar elen Piraeus Bank Group. În cei 17 ani de activitate pe piaţa din România, Piraeus Bank şi-a construit o reţea care deserveşte peste 300.000 de clienţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.