Societe Generale a anunţat, miercuri, că Philippe Gabulon va fi noul director general al Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) în România, începând cu data de 1 august 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Societe Generale anunţă numirea lui Philippe Gabulon în funcţia de director general al Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) în România, începând cu data de 1 august 2021. Philippe Gabulon va ocupa în continuare funcţia de director general adjunct al Societe Generale Global Solution Centre în India, precum şi pe cea de director de operaţiuni pentru ambele centre globale, din India şi România", informează compania. 

Philippe Gabulon face parte din echipa Societe Generale de peste trei decenii. De-a lungul timpului, Philippe Gabulon a ocupat diferite funcţii la nivel global, acoperind arii precum Investiţii Bancare, Pieţe de Capital, Tehnologia Informaţiei, Externalizarea Serviciilor, Operaţiuni şi Audit.

Philippe Gabulon îl succede pe Matthieu Pasquier, care îşi va continua, de asemenea, cariera în cadrul Grupului Societe Generale.  

Societe Generale Global Solution Centre a fost fondată în România, în anul 2011, ca un centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania oferă o gamă largă de servicii în diverse domenii de activitate pentru entităţile Grupului din întreaga lume: finanţe şi contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer, compliance şi Business Advisory Unit. Având o echipă de peste 2.100 de experţi şi specialişti, compania deserveşte 35 de ţări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.