Philip Morris România a primit certificarea Angajator de Top pentru al nouălea an consecutiv. Această distincţie vine ca o recunoaştere a excelenţei Philip Morris International (PMI) în ceea ce priveşte practicile de resurse umane. Astfel, compania se regăseşte şi anul acesta în clasamentul angajatorilor preferaţi, concentraţi pe îndeplinirea nevoilor unei forţe de muncă diverse, la nivel global.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Distincţia Angajator de Top este rezultatul unei evaluări independente realizate de Top Employers Institute, care a recunoscut şi Philip Morris International drept Global Top Employer pentru al şaptelea an consecutiv. Filialele PMI din 33 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia/Pacific au fost de asemenea recunoscute ca angajatori de top.

Ne bucurăm că suntem din nou certificaţi Top Employer. Acest lucru ne onorează şi ne motivează să continuăm să le oferim colegilor noştri un mediu de lucru plăcut şi o experienţă extraordinară în Philip Morris România. Obiectivul nostru ca organizaţie a fost şi este să excelăm în asigurarea unui loc de muncă şi a unei culturi organizaţionale care au la bază incluziunea, diversitatea şi respectul. Pasiunea angajaţilor noştri, dedicarea şi talentul lor permit şi accelerează tranziţia companiei noastre către o Românie fără fum.” a declarat Luminiţa Florea, Director People & Culture.

Una dintre priorităţile de top ale PMI este atingerea echilibrului de gen, la toate nivelurile. Compania se concentrează ferm pe valorificarea talentului, atât al femeilor, cât şi al bărbaţilor cu care lucrează. În prezent, femeile reprezintă 42% din forţa noastră de muncă. Peste 40% din funcţiile noastre de conducere sunt ocupate de femei. Obiectivul PMI este de a atinge un procent de cel puţin 35 % femei în funcţii de conducere de top până în 2025.

Programul Top Employers Institute certifică organizaţiile pe baza participării şi a rezultatelor sondajului privind cele mai bune practici în domeniul resurselor umane. Acest sondaj acoperă şase domenii de resurse umane care cuprind 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Atragerea de talente, Învăţarea, Diversitatea şi Incluziunea, Bunăstarea şi multe altele.   

David Plink, directorul general al Top Employers Institute, a spus: „Vremurile excepţionale scot la iveală ce este mai bun în oameni şi organizaţii. Am observat acest lucru în cadrul programului nostru de certificare a angajatorilor de top din acest an: o performanţă excepţională din partea angajatorilor de top certificaţi în 2023. În această comunitate de organizaţii remarcabile, Philip Morris Internaţional şi-a dovedit angajamentul faţă de angajaţi la nivel global. Această consecvenţă a practicilor de resurse umane la nivel global caracterizează un grup exclusiv de companii care au obţinut o certificare globală prin programul Angajatori de Top. Suntem mândri să anunţăm şi să sărbătorim aceste companii şi realizările lor în 2023.” 

Programul a certificat şi recunoscut 2.053 de angajatori de top în 121 de ţări/regiuni de pe cinci continente.

Compania mamă a Philip Morris România, Philip Morris International, este de asemenea una dintre cele 15 organizaţii internaţionale care au primit anul acesta distincţia Global Top Employer. PMI are peste 69.600 de angajaţi în întreaga lume.

„Suntem mândri să fim una dintre cele 15 organizaţii internaţionale care au primit certificarea globală Top Employer pentru 2023”, a declarat Charles Bendotti, Senior Vice President, People & Culture. „Este o recunoaştere a excelenţei noastre continue în domeniul resurselor umane şi a agilităţii cu care răspundem nevoilor unei forţe de muncă moderne.”

Despre Top Employers Institute

Top Employers Institute este o autoritate globală în recunoaşterea excelenţei în practicile de resurse umane. Organizaţia contribuie la accelerarea acestor practici pentru a îmbogăţi mediul de lucru. Prin programul de certificare al Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate şi recunoscute ca angajator preferat. Înfiinţat acum peste 30 de ani, Top Employers Institute a certificat 2.053 de organizaţii din 121 de ţări/regiuni. Aceşti angajatori de top certificaţi au un impact pozitiv asupra vieţii a peste 9,5 milioane de angajaţi la nivel global. 

Pentru mai multe informaţii, accesaţi: Top Employers Institute

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) este o companie internaţională de top din industria tutunului care  şi-a propus să construiască un viitor fără fum şi să îşi extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conţin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în ţigări şi produse fără fum, inclusiv produse care încălzesc tutunul (heat-not-burn), produse cu nicotină pentru uz oral sau produse cu vapori cu conţinut de nicotină, care sunt vândute pe pieţele din afara SUA. Din 2008, PMI a investit peste 9 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta ştiinţific şi comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea ţigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacităţi de evaluare ştiinţifică de nivel mondial, în special în domeniile toxicologiei sistemelor preclinice, cercetării clinice şi comportamentale, cât şi studii ulterioare introducerii pe piaţă.  

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA a autorizat comercializarea unei versiuni a dispozitivului IQOS dezvoltat de PMI, Platforma 1, şi a consumabilelor aferente ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) şi a determinat că o decizie de expunere modificată este oportună pentru promovarea sănătăţii publice.  

În 30 septembrie 2022, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 70 de pieţe (excluzând Rusia şi Ucraina). PMI estimează că aproximativ 13,5 milioane de adulţi din întreaga lume, au trecut deja la IQOS şi au renunţat la fumat.  

Cu o bază solidă şi o expertiză semnificativă în ştiinţele vieţii, în februarie 2021, PMI şi-a anunţat ambiţia de a se extinde în domeniile wellness şi de îngrijire a sănătăţii şi de a oferi produse şi soluţii inovatoare care urmăresc să răspundă nevoilor pacienţilor şi consumatorilor. Pentru mai multe informaţii puteţi vizita www.pmi.com  şi www.pmiscience.com.

“Articol susţinut de Philip Morris România”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.