Grupul american Pfizer a solicitat autorizarea de urgenţă a vaccinului său pentru Covid-19 în India, a declarat un consultant guvernamental în domeniul sănătăţii din ţara cu al doilea mare număr de infecţii cu noul coronavirus la nivel mondial, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pfizer, al cărui vaccin a fost aprobat recent în Marea Britanie, a contactat autorităţile din India sâmbătă, a declarat V.K. Paul, care oferă consultanţă guvernului indian în probleme legate de Covid-19.

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din India are nevoie în mod normal de 90 de zile pentru a lua o decizie, dar în cazul vaccinului dezvoltat de Pfizer aceasta ar putea veni mai repede, a spus consultantul.

Ministerul Sănătăţii din India nu a răspuns unei solicitări pentru comentarii.

India a raportat peste 9,57 de milioane de cazuri de Covid-19, fiind pe locul al doilea după Statele Unite, şi aproape 140.000 de decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.