Peste 400 de sectoare de plajă au fost preluate de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) de la operatorii economici, urmând să fie pregătite pentru sezonul rece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Timp de două săptămâni, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a preluat peste 400 de sectoare de plajă de la operatorii economici cărora le-au fost închiriate în vederea exploatării în perioada sezonului estival. Suprafeţele de nisip închiriate au fost predate de către operatorii de plajă către ABADL curate şi conform condiţiilor stabilite prin contract”, a anunţat, luni, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
Sursa citată a menţionat că în această perioadă continuă pregătirea suprafeţelor de plajă pentru sezonul rece de către lucratorii ABADL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.