Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă, joi, că peste 230 de zboruri de pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti au avut întârzieri mai mari de 60 de minute, în intervalul 22 – 28 septembrie, în timp ce 21 de zboruri au fost anulate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În intervalul 22 – 28 septembrie 2022, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 238 zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute. Dintre acestea, mai mult de jumătate (152) au avut drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor”, au transmis, joi, reprezentanţii CNAB.  

Potrivit sursei citate, cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Wizz Air (147 zboruri), Tarom (27 de zboruri), Ryan Air (22). 

În acelaşi interval de referinţă, au fost anulate 21 zboruri.  

 În intervalul 22 – 28 septembrie 2022, pe AIHCB au fost operate 2.012 zboruri, dintre care 1.805 regulate. 

  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.