Peste 12 tone de deşeuri mascate sub forma unui transport umanitar au fost oprite la graniţăMărfuri second-hand, despre care autorităţile afirmă că erau ”gunoi”, au fost oprite la PTF Borş II/. Marfa se afla într-un camion care urma să ajungă în judeţul Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comisarii Gărzii de Mediu Bihor au oprit la graniţă – punctul de trecere a frontierei PTF BORŞ II, un autotren încărcat cu ajutoare umanitare, ce avea că destinaţie localitatea Ciuperceni din jud. Teleorman. Conţinutul  transportului le-a ridicat suspiciuni comisarilor GNM, iar aceştia au cerut sprijinul lucrătorilor ANPC”, anunţă, joi, Garda de Mediu.

Sursa citată a precizat că inspectorii au confirmat cele 12.265 kg de marfă second hand, ”nu este altceva decât... gunoi”.

”În consecinţă, Garda de Mediu Bihor a interzis intrarea în ţară a transportului ilegal de deşeuri mascat în «ajutor umanitar», a mai transmis Garda de Mediu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.