;inistrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, a aprobat miercuri Lista-sinteză a obiectivelor de investiţii din cadrul subprogramului ”Drumuri de interes local şi drumuri de interes judeţean” din Programul Naţional de construcţii de interes public sau social (PNCIPS), derulat de Compania Naţională de Investiţii, lista cuprinzând 1.204 drumuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ion Ştefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, a aprobat astăzi, Lista-sinteză a obiectivelor de investiţii din cadrul subprogramului ”Drumuri de interes local şi drumuri de interes judeţean” din Programul Naţional de construcţii de interes public sau social (PNCIPS), derulat de Compania Naţională de Investiţii”, anunţă Ministerul Dezvoltării.

Lista cuprinde 1.204 obiective pentru care se vor realiza, în principal, lucrări de: reabilitare şi modernizare drumuri; realizare şi amenajare de trotuare, şanţuri betonate şi poduri;  amenajare de intrări în curţi; asfaltare străzi; amenajare de alei şi pasarele pietonale; reparaţii sectoare de drum comunal.

”Investiţiile pe care le face Guvernul României ţin cont în permanenţă de nevoile oamenilor şi de dreptul acestora de a beneficia de condiţii decente de viaţă, iar drumurile sigure şi trainice sunt doar o parte din infrastructura de care au nevoie cetăţenii României. Acesta este şi criteriul care a stat la baza includerii celor peste 1.200 de obiective în lista-sinteză a drumurilor care vor fi modernizate de MLPDA, prin Compania Naţională de Investiţii”, a precizat ministrul Ion Ştefan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.