Paul-Dieter Cîrlănaru, CEO al CITR, participă la evenimentul premium News.ro “Perspectivele macroeconomice şi fiscale ale României pe 2024”, care va avea loc joi, 7 martie, urmând să facă o analiză a companiilor de impact în economie şi a perspectivelor acestora în anii următori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CEO al CITR va releva în ce domenii ale economiei sunt cele mai mari dificultăţi, care este performanţa companiilor de impact, ce probleme au şi cum este afectată capacitatea lor de a genera profit pe termen lung şi va mai vorbi despre aşa-numitele “zombi economics”.

Paul-Dieter Cîrlănaru este din 2022 CEO al CITR, liderul pieţei de insolvenţă şi restructurare din România încă din 2008. Cu o experienţă de peste 22 de ani pe piaţa insolvenţei şi peste 1.100 de proiecte gestionate de-a lungul timpului, CITR distribuie anual peste 100 de milioane de euro creditorilor, în misiunea sa de a salva valoarea din companiile româneşti de impact.

La panelul la care va participa Paul-Dieter Cîrlănaru vor lua cuvântul din partea Guvernului Marcel Boloş - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu - Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi Florin Spătaru - Consilier de Stat, Cancelaria Prim-Ministrului, fost ministru al Economiei, la eveniment urmând să mai participe alţi reprezentanţi ai Ministerului Economiei, Ministerului Finanţelor, ai companiilor, camerelor de comerţ, asociaţiilor profesionale, analişti, avocaţi şi consultanţi de business.

Evenimentul, aflat la a doua ediţie, este organizat de Agenţia de presă News.ro, în parteneriat cu Team Innovation Media şi Agenţia de PR şi comunicare Plurivox. Parteneri sunt CEC BankCITRLIBERTY GalaţiREI Grup şi Philip Morris.

Evenimentul va fi televizat de Profit News TV, iar Agenţia de presă News.ro va transmite ştiri care vor reflecta intervenţiile speakerilor.

Mai multe detalii despre eveniment la: https://evenimente.news.ro/eveniment-news-roperspectivele-macroeconomice-si-fiscale-ale-romaniei-pe-2024-21480887

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.