Ministerul Agriculturii şi Ministerul Educaţiei au stabilit un parteneriat pentru tutela comună a liceelor agricole, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, apreciind că demersul este necesar pentru a avea cât mai muţi specialişti care să ducă la dezvoltarea şi construcţia unei agriculturi moderne şi performante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am stabilit un parteneriat împreună cu Ministerul Educaţiei pentru tutela comună asupra liceelor agricole, astfel încât să ne asigurăm că avem tot mai mulţi specialişti care să pună umărul la dezvoltarea şi construcţia unei agriculturi moderne şi performante”, a scris, joi, pe Facebook, ministrul Agriculturii.  

Potrivit lui Adrian Chesnoiu, demersul este necesar pentru direcţionarea tinerilor spre ”un domeniu deloc uşor, dar plin de satisfacţii”.  

”Este nevoie de mai multă implicare pentru a insufla copiilor noştri dragostea faţă de pământ şi faţă de această nobilă activitate, agricultura, iar direcţionarea tinerilor către liceele cu profil agricol să vină din dorinţa lor de a se specializa şi de a performa într-un domeniu deloc uşor, dar plin de satisfacţii”, a mai transmis ministrul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.