OTP Bank România a anunţat miercuri că a acordat o finanţare în valoare de 24 milioane de lei producătorului local de dezinfectanţi pentru uz profesional şi medical, Klintensiv, finanţarea urmând a fi folosită pentru investiţii în dezvoltarea capacităţii de producţie şi a gamei de produse comercializate, dar şi capital de lucru pentru susţinerea contractelor comerciale încheiate anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"OTP Bank România a acordat o finanţare în valoare de 24 milioane de lei producătorului local de dezinfectanţi pentru uz profesional şi medical, Klintensiv.  Finanţarea are ca destinaţie noi investiţii în dezvoltarea capacităţii de producţie şi a gamei de produse comercializate, dar şi capital de lucru pentru susţinerea contractelor comerciale încheiate anul acesta", a anunţat banca.

Până la finalul acestui an, Klintensiv® are în plan achiziţia unei noi linii de producţie şi continuarea strategiei de dezvoltare a portofoliului de produse, în special pe segmentul de produse cosmetice bio şi îngrijire personală.

„Avem un angajament faţă de economia locală, pe care îl urmărim prin finanţarea şi dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu producători şi companii locale. Vrem ca aceste finanţări să meargă către business-uri autohtone, sustenabile, cu impact în economia locală, iar prin parteneriatul cu Klintensiv reuşim să susţinem evoluţia tehnologică şi crearea de locuri de muncă în cadrul unui producător esenţial, furnizor de produse necesare în domeniul medical. Avem o perspectivă pozitivă pentru economia locală şi reuşim, prin colaborare şi consultanţă specializată, să identificăm soluţii adaptate domeniului”, a declarat Roxana Hidan, director general Adjunct OTP Bank România, Divizia Afaceri.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcţie de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018. OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală şi de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezenţă de piaţa locală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.