Clienţii Orange România, liderul pieţei de telefonie mobilă din România, care vizitează Republica Moldova pot achiziţiona cu 4 euro un pachet ce include 30 de minute sau SMS-uri şi are un tarif de 0,20 euro/MB pentru traficul de internet, oferta permiţând clienţilor să comunice mai ieftin, potrivit unui comunicat publicat marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Comunicaţiilor a salutat această decizie, printr-un comunicat publicat marţi, şi susţine că acestă ofertă va întări legătura între persoanele şi firmele din cele două state.

”Această ofertă foarte bună va sprijini dezvoltarea afacerilor, întărirea legăturii între persoanele de pe ambele maluri ale Prutului, comunicarea mai bună dintre cei aflaţi la studii în România şi cei de acasă şi în general mărirea traficului de date”, se arată în comunicatul ministerului.

Oferta este valabilă începând cu 4 mai 2016, până la 20 iulie 2016, cu posibilitate de prelungire. Această opţiune poate fi activată oricând, iar clienţii plătesc doar atunci când se află în roaming.

„Republica Moldova este o destinaţie importantă pentru clienţii Orange şi această ofertă vine în întâmpinarea celor care vor să beneficieze de mobilitate şi libertate de a comunica atunci când călătoresc”, a declarat managerul diviziei consumer în cadrul Orange România, Anca Veluda.

După terminarea minutelor incluse, opţiunea se va activa automat cu un nou pachet de 30 de minute cu 4 euro, astfel încât utilizatorii să nu aibă grija costurilor suplimentare.

Pentru activarea acestei opţiuni, clienţii pot accesa contul Orange sau pot lansa un apel la serviciul de roaming. Optiunea este disponibilă atât pentru abonamente, cât şi pentru clienţii PrePay Orange.

La 31 martie 2016, Orange România avea peste zece milioane de clienţi, din care 48,2% abonaţi şi 51,8% utilizatori ai serviciilor PrePay. Pe piaţa din România, concurenţii Orange sunt Vodafone, Telekom şi Digi Mobil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.