Consiliul de Administraţie al producătorului român de materiale de construcţii TeraPlast l-a ales joi pe omul de afaceri Dorel Goia în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, pe durata mandatului de administrator, acesta controlând totodată 46,83% din acţiunile companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Structura Consiliului de Administraţie a fost decisă în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, din data de 2 septembrie 2019.

În prezent, Consiliul de Administraţie al companiei este format din: Magda-Eugenia Palfi, Dorel Goia, Răzvan Stefan Lefter, Liviu Ciupe şi Alexandru Stânean.

Mandatul acestora este valabil din data de 14 septembrie 2019, până în data de 14 septembrie 2020.

Cu o tradiţie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcţii din România. Grupul este compus din companiile TeraPlast, TeraSteel România şi Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al grupului se desfăşoară în compania independentă TeraPlast Recycling.

Începând cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din grup, TeraPlast SA, este listată la Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.