Oil Terminal Constanţa, operatorul terminalului petrolier la Marea Neagră controlat de stat, a înregistrat pe 13 martie la Inspectoratul Teritorial de Muncă un act adiţional la contractul colectiv de muncă ce prevede o majorare cu suma de 210 lei a salariilor de încadrare ale angajaţilor societăţii cu contract individual de muncă, a anunţat compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Actul aditional nr. 1/2017 încheiat între conducerea societăţii şi sindicatul Oil Terminal intră în vigoare începând cu data de 1 mai 2017 şi prevede o majorare a salariilor de încadrare ale angajaţilor societăţii cu contract individual de muncă în vigoare la data aplicării efective a majorării cu suma de 210 lei, sub rezerva aprobării de către Adunarea Generală a Acţionarilor a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017”, arată anunţul companiei.

Compania Oil Terminal Constanţa este controlată de Ministerul Energiei, care deţine 59,62% din acţiuni şi are aproape 1.000 de angajaţi.

Compania a înregistrat în 2016 un profit net de 17 milioane lei şi o cifră de afaceri de 160,5 milioane lei, în urcare cu 16% faţă de anul anterior.

Societatea Oil Terminal, care operează cel mai mare terminal petrolier al României la Marea Neagră, este listată la Bursa de Valori Bucureşti şi are o valoare de piaţă de 112,1 milioane lei (24,9 milioane euro).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.