Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care OEP Capital Advisors L.P. din Statele Unite ale Americii, firmă de investiţii de capital privat, cu activităţi în sectorul industrial, al sănătăţii şi tehnologiei a preluat compania Cicor Technologies Ltd., Elveţia, care deţine o unitate de producţie la Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care OEP Capital Advisors L.P. din Statele Unite ale Americii a preluat compania Cicor Technologies Ltd., Elveţia”, a informat autoritatea de concurenţă.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, mai arată autoritatea.

OEP Capital Advisors L.P. este o firmă de investiţii de capital privat, cu activităţi în sectorul industrial, al sănătăţii şi tehnologiei din America de Nord şi Europa.

Grupul Cicor oferă plăci cu circuite imprimate şi circuite hibride, precum şi servicii complete de producţie electronică pentru aparate industriale şi medicale, pentru industria auto, aerospaţială şi de apărare, inclusiv servicii precum asamblarea microelectronică. Cicor furnizează produse şi servicii personalizate, de la proiectare la produs finit dintr-o singură sursă.

În Romania, Cicor deţine o unitate de producţie la Arad, Systronics S.R.L., care oferă soluţii pentru fabricarea ansamblurilor de componente electronice, precum şi a dispozitivelor şi sistemelor complete. Unitatea acordă asistenţă clienţilor de la stadiul de planificare, oferind soluţii de externalizare.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.