Compania Naţională a Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, marţi, că firma de construcţii Oyl Company Holding, din Slobozia, a câştigat licitaţia pentru construcţia centurii oraşului Babadag, judeţul Tulcea, contract evaluat la 4,366 milioane de lei (937.000 euro), fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucrările vizează lucrări de "refacere sistem rutier DN22H, km 0+000 - 1+590, Varianta Ocolitoare Oraş Babadag".

Termenul de execuţie este de 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 36 de luni.

”După expirarea perioadei legale de depunere a eventualelor contestaţii, respectiv 20 noiembrie 2018, se va semna contractul de execuţie”, se arată în contract.

Oyl Company Holding a înregistrat, anul trecut, venituri totale de 97,87 milioane de lei (21,42 milioane de euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.