Nuclearelectrica anunţă că Unitatea 1 a CNE Cernavodă va fi oprită vineri după-amiază pentru lucrări de reparaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
SN Nuclearelectrica SA informează că Unitatea 1 a CNE Cernavodă va fi oprită în mod controlat în după-amiaza zilei de 26 august.
 
Oprirea controlată a Unităţii 1 CNE Cernavodă este necesară pentru realizarea unor lucrări de reparaţie a sistemului de filtrare din bazinul de aspiraţie, partea clasică a centralei. Lucrările de reparaţie se pot realiza doar cu Unitatea 1 în stare oprită.
 
SN Nuclearelectrica SA va emite comunicat de presa privind resincronizarea Unităţii 1 la Sistemul Energetic National după finalizarea lucrărilor de remediere.
 
”Oprirea controlata şi realizarea lucrărilor de reparaţie se realizează în conformitate cu procedurile specifice ale CNE Cernavodă aplicabile în astfel de situaţii şi nu au niciun impact asupra personalului, securităţii nucleare, mediului înconjurător şi populaţiei”, precizează compania. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.