Compania Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), care operează centrala nucleară din Cernavodă, a lansat o licitaţie de 3,06 milioane euro pentru achiziţia de servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă şi pentru achiziţia de piese de schimb, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania vrea să cumpere ”servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă şi asigurare a stocului de piese de schimb pentru monitoarele fixe pentru controlul contaminării de la CNE Cernavoda şi servicii de instruire a personalului de specialitate din cadrul CNE Cernavodă”.

Achiziţia are ca obiect servicii de mentenanta preventiva si corectiva pentru monitoarele fixe pentru controlul contaminării, de fabricatie MIRION (Rados), de la CNE Cernavodă.

În plus, compania vizează şi asigurarea stocului de piese de schimb critice (pentru intervenţie rapidă) pentru aceste monitoare şi servicii de instruire la producător, a personalului de specialitate al CNE Cernavodă, în cadrul unei perioade contractuale de 48 de luni.

Ofertanţii trebuie să aibă un nivel mediu al cifrei de afaceri globală pe ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018) de minimum 8 milioane Lei. Garanţia de participare trebuie să fie constituită în valoare de 145.000 lei şi trebuie să fie irevocabilă.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 ianuarie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.