Din luna octombrie a acestui an, Robert Jasinski devine noul managing director al Danone România, companie care produce şi distribuie produse lactate şi produse pe bază de plante, şi Nutricia România, companie care gestionează produse alimentare pentru bebeluşi, precum şi produse de nutriţie specializată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din luna octombrie a acestui an, Robert Jasinski devine noul managing director al Danone România, companie care produce şi distribuie produse lactate proaspete şi produse pe bază de plante, şi Nutricia România, companie care gestionează produse alimentare pentru bebeluşi, precum şi produse de nutriţie specializată. Până în prezent, acesta a ocupat funcţia de managing director al Nutricia România", a informat compania.

Robert Jasinski a preluat noua funcţie începând cu 1 octombrie 2021.

Natalia Gelshtein-Kiss, care a ocupat funcţia de managing director al Danone Romania până în prezent, îşi va continua cariera profesională cu noi proiecte în cadrul companiei Danone.

 „Pandemia a creat un nou mediu de business, care a confirmat nevoia companiei de a-şi schimba structura actuală de funcţionare. Epidemia a accelerat şi mai mult nevoia consumatorilor de a adopta obiceiuri alimentare sănătoase şi sustenabile. Căutând noi modalităţi de a promova o alimentaţie mai sănătoasă, vom accelera creşterea durabilă, printr-un portofoliu şi mai puternic de produse, branduri şi servicii aliniate acestui scop”, a spus Robert Jasinski.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.