Nordis Group, cel mai mare dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux din România, a anunţat marţi că lucrările avansează în timp record pentru ansamblul hotelier şi rezidenţial Nordis Mamaia de cinci stele, investiţie de peste 100 de milioane de euro ce va fi finalizată în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nordis Group, cel mai mare dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux din România, anunţă avansarea lucrărilor în timp record pentru Nordis Mamaia. Proiectul de lux are cea mai rapidă dezvoltare de pe litoral şi este rezultatul unei investiţii de peste 100 de milioane de euro. Sute de constructori şi parteneri lucrează la finalizarea ansamblului şi a finisajelor de lux de care se vor bucura rezidenţii şi turiştii. În doi ani, lucrările au avansat în timp record, iar în prezent proiectul numără peste 98.000 de metri pătraţi construiţi", a anunţat grupul.

Zona hotelieră a ansamblului va fi inaugurată în 2021, iar la finalizarea celor patru corpuri – hotelier şi rezidenţial – Nordis va avea în total peste 100.000 metri pătraţi şi peste 15.000 metri pătraţi de plajă.

Lucrările pentru proiectul Nordis Mamaia au început în primăvara anului 2019. Va fi inaugurat în 2021, iar pentru realizarea acestui obiectiv muncesc zilnic peste 620 de angajaţi Nordis Construct şi zeci de firme partenere.

Nordis Mamaia este cel mai luxos şi ambiţios proiect de pe litoralul Mării Negre, format din patru corpuri de clădiri înalte unite prin zona de lobby. Ansamblul va pune la dispoziţia clienţilor şi turiştilor 717 camere şi apartamente de hotel şi peste 600 de apartamente rezidenţiale.

În această vară, complexul va inaugura zona de lobby şi galerie comercială premium.

"Atât turiştii, cât şi rezidenţii vor găsi aici cel mai extins lobby al unui hotel de pe litoralul Mării Negre. Include opt posturi de recepţie, pentru mai multă eficienţă în gestionarea şi fluidizarea traficului de clienţi ai hotelului, o zonă de concierge spaţioasă, lounge şi cafenele. Zonele de lobby şi cele comerciale au o înălţime de şase metri şi o suprafaţă de peste 2.000 metri pătraţi", precizează grupul.

Galeria comercială a ansamblului, amenajată într-un stil modern şi elegant, va găzdui o selecţie de branduri de lux, printre care şi boutique-ul unui celebru magazin de ceasuri. Galeria comercială va oferi clienţilor o experienţă premium de shopping chiar în incinta complexului, deschis 12 luni pe an.

„Puţini îşi pot imaginea complexitatea construirii unui hotel de cinci stele la o asemenea dimensiune, cel mai mare hotel dezvoltat astăzi în România şi unul dintre cele mai mari 10 hoteluri din Europa. Sunt mândru că împreună cu echipa Nordis Group am reuşit să avansăm atât de repede cu acest complex extraordinar, într-un timp atât de scurt, iar acum suntem aproape de a oferi românilor un standard al serviciilor la care până în prezent puteau doar spera", a declarat Vladimir Ciorbă, CEO Nordis Group. 

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor şi ansamblurilor de lux. Nordis Group propune un model unic de investiţie pe piaţa internă: clienţii pot cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită pe 30 de ani şi un randament anual garantat de 7%. Grupul de firme este format din 7 entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel şi Nordis Property Management.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.