WarnerMedia, divizie a AT&T Inc., a anunţat numirea Christinei Sulebakk în fruntea HBO Europe şi a lui Johannes Larcher la conducerea HBO Max International.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat remis News.ro joi, compania a precizat că Sulebakk va conduce inclusiv reţelele liniare şi serviciul de streaming. În noul post de manager general al HBO Europe, Sulebakk este subalterna preşedintei Priya Dogra.

Christina Sulebakk l-a înlocuit pe Hervé Payan, care a fost CEO al HBO Europe timp de opt ani şi care va părăsi compania la finalul lunii august pentru a asigura tranziţia.

Sulebakk lucrează pentru HBO Europe de peste opt ani şi a fost cel mai recent vice-preşedinte executiv, CMO şi şef de distribuţie. Ea a lucrat în Madrid, Budapesta şi New York şi a avut un rol important în lansarea HBO España.

Johannes Larcher, numit şef al HBO Max International, va preluat funcţia în luna august. El îi va raporta direct lui Gerhard Zeiler, Chief Revenue Officer, WarnerMedia, şi preşedinte WarnerMedia International Networks.

Larcher va răspunde de dezvoltarea internaţională şi managementul HBO Max, lansat în SUA pe 27 mai 2020. Primul său obiectiv va fi lansarea serviciului de streaming în America Latină, în 2021.

În prezent, el este managing director la MBC Group, cea mai importantă companie media din Orientul Mijlociu. Din 2016 până în 2018, a fost CEO al studioului SubVRsive, în Austin (Texas), pe care l-a co-fondat. El a mai fost vice-preşedinte al Hulu International şi al start-up-ului Academy123, vândut către Discovery.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.