Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus în urma şedinţei Comitetului de Avizare din 25 ianuarie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 553 dosare de acceptare pentru 836 autovehicule şi 16 motociclete şi 1 contestaţie pentru 1 autovehicul”, a transmis, joi, AFM.

Sursa citatăm a precizat că, de asemenea, în cadrul Programului Rabla Plus au fost aprobate 13 dosare de acceptare pentru 17 ecotichete (14 autovehicule pur electrice şi 3 electrice hibride) şi 10 de contestaţii pentru 37 ecotichete (35 autovehicule pur electrice şi 2 electrice hibride).

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.