Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat, joi, noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus şi Iluminat Public în urma şedinţei Comitetului de Avizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor transmis, joi, de AFM, în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a fost publicată o nouă listă care conţine 5.197 de dosare acceptate. De asemenea, au fost admise 16 contestaţii. 

Pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 304 dosare pentru 567 autovehicule şi 14 motociclete. Au fost admise şi 2 contestaţii pentru 4 autovehicule uzate. 

Pentru Programul Rabla Plus au fost aprobate 488 dosare pentru 806 autovehicule electrice, dintre care 658 pur electrice şi 148 electrice hibride. Au fost admise şi 3 contestaţii pentru 5 autovehicule pur electrice. 

În cadrul Programului Iluminat Public a fost aprobat 1 dosar în valoare de 4.985.214.12 lei. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.