Aeroportul Henri Coandă a introdus noi condiţii pentru taximetriştii care operează în zona aeroportului, de la 1 aprilie avînd dreptul să preia clienţi doar taxiurile care au avize de la Poliţia Transporturi Aeriene şi Poliţia de Frontieră şi care dispun de un porttbagaj cu o capacitate mai mare de 500 de litri, a anunţat, miercuri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care operează cele două aeroporturi din zona Capitalei - din Otopeni şi Băneasa - a informat, încă din iunie 2015, societăţile care deţin terminalele pentru comenzi de taxi în aeroportul Henri Coandă cu privire la măsurilor suplimentare de siguranţă.

”În acest sens, este interzis accesul la aeroport al autovehiculelor taxi cu portbagaj mai mic de 500 de litri, al şoferilor de taxi care au cazier judiciar şi este obligatorie obţinerea unor avize ale instituţiilor statului (Poliţia Transporturi Aeriene, Poliţia de Frontieră)”, se arată în comunicat.

Potrivit companiei, termenul de 1 aprilie 2016 a fost stabilit la solicitarea companiilor de taximetrie. În prezent, aproximativ 500 de taximetrişti au îndeplinit deja toate condiţiile pentru a-şi desfăşura activitatea la aeroportul Henri Coandă şi pot prelua pasageri fără nicio restricţie.

Noile măsuri au ca scop principal securitatea şi siguranţa pasagerilor, potrivit reprezentanţilor companiei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.