Netflix testează mai multe funcţii, inclusiv una care va permite partajarea conturilor în afara membrilor unei locuinţe, la un cost suplimentar, a anunţat miercuri compania de streaming, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania testează funcţiile în Chile, Costa Rica şi Peru, permiţând membrilor din abonamentele sale standard şi premium să adauge până la două persoane.

Netflix studiază, de asemenea, o altă caracteristică care va permite membrilor cu un abonament de bază, standard sau premium să-şi transfere informaţiile de profil într-un cont nou sau într-un cont secundar care reţine date, cum ar fi istoricul de vizionare şi recomandări personalizate. (

În prezent, compania permite doar persoanelor care locuiesc împreună să-şi partajeze contul Netflix.

Cu toate acestea, planurile au creat o oarecare confuzie cu privire la când şi cum pot fi partajate conturile, a spus compania, adăugând că îi afectează capacitatea de a investi în conţinut nou.

Compania a spus că va testa caracteristicile pentru utilitatea lor înainte de a face modificări în alte părţi ale lumii.

Netflix şi-a temperat în ianuarie aşteptările de creştere, proiectând un număr de clienţi noi în primul trimestru la mai puţin de jumătate din aşteptările Wall Street, invocând sosirea târzie a conţinutului anticipat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.