Cel mai ieftin plan Netflix, versiunea Basic, nu mai este disponibilă de joi în Statele Unite şi Marea Britanie, în ceea ce reprezintă un semnal puternic că aceeaşi schimbare va fi făcută în toate celelalte ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix a scos din ofertă abonamentul Basic, în Marea Britanie şi Statele Unite. Basic era cel mai ieftin abonament oferit de Netflix şi costa în Statele Unite 10 dolari pe lună.

Cei care folosesc deja planul Basic, pot rămâne în continuare abonaţi la acesta, însă abonaţii noi trebuie să se orienteze către una dintre alternativele mai scumpe.

Cel mai ieftin abonament Netflix în cele două ţări costă acum 15,5 dolari respectiv 11 lire sterline.

În ambele ţări mai este disponibilă şi versiunea cu reclame, cea către care Netflix încearcă acum să-şi împingă abonaţii, deoarece generează venituri mai mari decât celelalte abonamente.

Versiunea cu reclame are, însă, mai multe limitări notabile, precum mai puţin conţinut şi lipsa funcţiei de download pentru vizionare offline.

În România, versiunea Basic costă 5 euro pe lună. Dacă aceasta va fi eliminată, cea mai ieftină variantă va deveni Standard, care costă 10 euro pe lună, plus 3 euro pe lună pentru fiecare utilizator suplimentar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.