Compania Naţională de Administrare a Infrastrcturii Rutiere (CNAIR) a anunţat luni că l-a numit în funcţia de director general al CNAIR pe Narcis Neaga, care va prelua mandatul în data de 12 mai. Narcis Neaga a fost director general al CNAIR în perioada 2012-2015.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Neaga a fost numit, în martie, membru în consiliul de administraţie al CNAIR. Asociaţia Pro Infrastructură a spus atunci că perioada în care Narcis Neaga a condus CNAIR a fost "cea mai nocivă pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din România din ultimii ani".

Narcis Neaga a fost cercetat de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu un contract privind autostrada Sibiu - Orăştie. În 2 martie, procurorii au anunţat clasarea dosarului.

Mandatul actualului director general al CNAIR, Ştefan Ioniţă, urma să expire în 12 mai. Ioniţă a solicitat consiliului de administraţie să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate, deţinută anterior.

Ştefan Ioniţă a fost numit în funcţia de director general al CNAIR în 13 ianuarie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.