Municipiul Braşov a încheiat un acord cadru cu Electrica Furnizare pe 48 de luni, privind furnizarea de energie electrică, pentru care va plăti 49,2 milioane de lei (10,53 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Valoarea finală a acordului este cu 29,3% mai scăzută decât cea estimată iniţial, de 69,58 milioane lei (14,9 milioane de euro).

Acordul vizează furnizarea de energie electrică pentru ”75 instituţii cu personalitate juridică cu 525 puncte de consum eferente aflate sub autoritatea Consiliului Local Braşov”.

Acordul cadru, încheiat pentru 48 de luni, este împărţit pe trei loturi: energie electrica de joasă tensiune, de medie tensiune şi de joasă tensiune pentru iluminat public.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.