Compania de consultanţă imobiliară Colliers a anunţat joi că Monika Rajska-Wolińska,managing partner al filialei din Polonia, a fost promovată în funcţia de Chief Executive Officer (CEO) pe zona Europei Centrale şi de Est (ECE), inclusiv pe Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia, începând de la 1 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Compania de consultanţă imobiliară Colliers anunţă că Monika Rajska-Wolińska a fost promovată în funcţia de Chief Executive Officer (CEO) pe zona Europei Centrale şi de Est (ECE), inclusiv pe Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia, începând de la 1 august 2021", anunţă compania.

Ea a fost promovată pentru a accelera creşterea în regiunea extinsă a Europei Centrale şi de Est, în contextul în care compania investeşte într-o platformă transfrontalieră de pieţe de capital.

Rajska-Wolińska este promovată în funcţia de CEO al Colliers în regiunea extinsă a ECE din rolul său actual de managing partner al filialei Colliers din Polonia. Ea are mai mult de 20 de ani de experienţă la Colliers, dintre care 10 ani ca managing partner în Polonia. Face parte şi din consiliul de administraţie pentru zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). În noul său rol, ea îşi propune să continue creşterea regiunii ECE, care are în prezent 540 de angajaţi şi gestionează peste 25 de milioane de metri pătraţi de proprietăţi imobiliare, şi să îmbunătăţească serviciile oferite de Colliers în toate clasele de active pentru investitori, proprietari şi chiriaşi. Ea va raporta direct către Chris McLernon, Chief Executive Officer, EMEA.

Actualul lider al Colliers din regiunea ECE (cu excepţia Poloniei), Luke Dawson, managing director & Head of Capital Markets în zona ECE, este, de asemenea, promovat în funcţia de managing director, EMEA Cross-Border Capital Markets, în contextul în care compania face o investiţie majoră în echipa transfrontalieră de pieţe de capital din regiunea EMEA. Dawson se va stabili în Londra începând de la 1 august 2021 pentru a conduce această iniţiativă strategică.

Colliers este unul dintre liderii globali în servicii de consultanţă imobiliară şi de management al investiţiilor, cu operaţiuni în 67 de ţări şi peste 15.000 de specialişti. Are venituri anuale de 3 miliarde de dolari (3,3 miliarde de dolari inclusiv afiliaţii) şi active gestionate de 40 miliarde de dolari.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.