Mohammad Murad, patronul lanţului hotelier Phoenicia şi preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), va deschide oficial marţi, 18 iulie, Phoenicia Royal, un hotel de cinci stele situat în cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord - Năvodari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acesta este primul hotel de cinci stele construit în acest an pe litoralul românesc şi unul din cele câteva hoteluri de cinci stele de pe litoral. Investiţia se ridică la 7 milioane euro, cu finanţare de la bănci şi din surse proprii", au declarat, pentru News.ro, reprezentanţii lanţului hotelier.

Noul hotel este structurat în 144 de spaţii de cazare, însemnând camere, apartamente şi duplexuri cu terase ce depăşesc suprafaţa de 130 metri pătraţi. Toate spaţiile de cazare au finisaje şi dotări de lux, adaugă aceştia.

Lanţul Phoenicia are deja şapte hoteluri deschise pe litoral, urmând ca anul viitor să inaugureze alte patru, din care trei sunt în renovare, iar unul este investiţie greenfield.

"Anul viitor vom deschide complexul hotelier Belvedere, Amfiteatru şi Panoramic în Neptun Olimp, aflate acum în curs de renovare, de trei şi patru stele, şi Boutique Hotel la Năvodari, la anul, care este construit de la zero şi se doreşte ca standardul să fie de cinci stele plus", spun reprezentanţii lanţului Phoenicia.

Aceştia subliniază că Phoenicia Royal vine să întregească sfera de leisure a grupului hotelier Phoenicia, a cărui istorie începe în 1997, odată cu achiziţionarea hotelului Majestic Mamaia.

Majoritatea hotelurilor de la mare sunt construite înainte de 1990 şi reabilitate ulterior.

Mohammad Murad este cel mai mare investitor de pe litoral şi unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, familia Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy. Murad are la mare peste 4.000 de locuri de cazare funcţionale în mai multe hoteluri în Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp şi Neptun.

Omul de afaceri a construit în ultimii zece ani mai mult de 2.000 de locuinţe în blocuri şi vile în Bucureşti şi Constanţa.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.