Preşedintele Consiliului de Supraveghere Transelectrica, Mircea Coşea, a anunţat, joi, că Marius Dănuţ Caraşol, revocat din funcţia de preşedinte al Transelectrica, a dispărut, nu a mai răspuns la telefon şi nu a venit la şedinţa convocată. În plus, Coşea a explicat că a cerut Universităţii Politehnica Bucureşti informaţii cu privire la diploma prezentată de Caraşol, fiind sunat de preşedintele Senatului Universităţii, Ecaterina Andronescu, care i-a confirmat că este falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Imediat ce ştirea aceea a apărut, am convocat o şedinţă de urgenţă a Consiliului de Supraveghere, asta a fost acum două sau trei zile. Domnul Caraşol a venit cu diplomele în original, noi le-am văzut. Sigur, hârtia era scrisă, nu puteam noi să ştim dacă este autentic sau nu. L-am rugat pe domnul Caraşol ca în termen de 24 de ore să vină cu o dovadă de la Politehnică că este corect. Dânsul nu a venit, a şi dispărut de altfel. Astăzi am convocat de urgenţă o şedinţă a Consiliului pentru că această situaţie nu putea să mai continue. Gândiţi-vă că Transelectrica este societate de interes naţional de gradul zero, este de interes strategic, este listată la bursă şi riscăm nişte efecte economice negative. Ăsta a fost motivul pentru care am chemat Consiliul şi am hotărât revocarea în absenţa lui, nu a venit, nu a răspuns la telefon”, a declarat, joi, la Digi 24, Mircea Coşea.

Întrebat despre diploma pe care a prezentat-o fostul preşedinte al Transelectrica, Mircea Coşea a declarat: ”Am fost sunat direct de doamna Ecaterina Andronescu, care e preşedinta Senatului Universităţii, care mi-a confirmat că este falsă”. 

În plus, acesta a precizat că procurorii s-au autosesizat în acest caz.

Preşedintele directoratului Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, a fost revocat joi din funcţie, fiind numită  Claudia-Gina Anastase.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.