Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, că directorii din companiile aflate în subordine trebuie să respecte termenele pe care le anunţă pentru diversele proiecte de infrastructură sau de metrou, în caz contrar urmând să fie demişi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tot ce vă vor spune directorii din companii vor avea la bază termene realiste. Dacă cineva va mai da un termen nerealist, cum a fost şi în cazul Companiei de Drumuri, cum a fost cu Lugoj-Deva, vor fi demişi”, a declarat vineri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, prezent la inaugurarea staţiilor de metrou Laminorului şi Străuleşti, din cadrul Magistralei 4.

Întrebat dacă termenele sunt asumate sub semnătură, acesta a răspuns că ”termenele sunt asumate şi consecinţele s-au văzut în trecut”.

”Relaţia cu companiile a devenit una foarte pragmatică. În momentul în care avansează un termen, este foarte important să se ţină de acel termen, astfel încât să nu mai dezamăgim niciodată cu avansarea acelor termene nerealiste şi să nu mai putem pune în funcţiune anumite obiective de investiţii. Fie că sunt de metrou, fie că vorbim de infrastructura rutieră”, a completat Răzvan Cuc.

Consiliul de administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis în luna ianuarie, în cadrul unei şedinţe, revocarea din funcţie a directorului general, Cătălin Homor, sub pretextul unor ”deficienţe” în gestionarea activităţilor companiei.

Revocarea a avut loc la doar patru zile după ce premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ia măsuri pentru demiterea lui Homor sub pretextul "modului deficitar" în care au fost coordonate acţiunile de deszăpezire la nivel naţional.

Ministrul Transporturilor a participat vineri la inaugurarea staţiilor de metrou Laminorului şi Străuleşti, de pe Magistrala 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.