Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă, vineri, finalizarea a două noi licitaţii pe sectoare importante de autostradă, respectiv A1 Sibiu-Piteşti Lot 4 şi A3 Suplacu de Barcău-Chiribiş. ”Facem treabă la minister, până la capăt, în ciuda unui premier ostil”, afirmă ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă 2 licitaţii finalizate pe sectoare importante de autostradă: A1 Dibiu-Piteşti lot 4 şi A3 Suplacu de Barcău-Chiribiş. Facem treabă la minister, până la capăt, în ciuda unui premier ostil”, a scris, vineri, pe Facebook, Cătălin Drulă.  

Potrivit acestuia, sunt finalizate procedurile de evaluare şi vor fi comunicaţi de CNAIR în scurt timp câştigătorii pentru două loturi majore de autostradă: 

  • Curtea de Argeş-Tigveni lot de 10km din autostrada Sibiu-Piteşti cu un tunel de 1,3km 

  • Suplacu - Chiribiş lot de 26km, abandonat din 2013 pe Autostrada Transilvania cu lucrări realizate parţial de Bechtel, inclusiv un viaduct de 1,6km peste lacul de acumulare 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.