Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că, sâmbătă de la ora 12.00, va fi deschisă circulaţia şi pe cei 31,75 de km ai Tronsonului 3 (Valea Mare-Coloneşti) al drumului expres Craiova-Piteşti. Directorul CNAIR Crisian Pistol a informat că pe acest proiect pentru finalizarea căruia a avut la dispoziţie 36 de luni şi 782,45 milioane de lei, fără TVA, finanţare asigurată prin POIM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Încă 15,7 km se adaugă sectoarelor de drum de mare viteză deschise anul acesta! Lotul Cheţani-Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania (A3) a fost deschis! Mâine se deschide circulaţia şi pe cei 31,75 de km ai Tronsonului 3 (Valea Mare-Coloneşti) al Drumului Expres Craiova-Piteşti (DEx12)”, a scris Sorin Grindeanu, vineri pe Facebook.

La rândul său, şeful CNAIR Cristian Pistol a explicat că lucrările au fost finalizate cu şase luni mai devreme faţă de termenul prevăzut în contract.

„Mâine, la ora 12.00, deschidem circulaţia pe încă un tronson al primului drum expres din România (Craiova-Piteşti)! Lucrările pe cei 31,75 km ai tronsonului 3 (Valea Mare – Coloneşti) ai DEx12 sunt finalizate cu 6 luni mai devreme faţă de termenul contractual. De mâine se va putea circula pe 71,6 km ai acestui drum expres, între Robâneşti şi Valea Mare (cei 39,85 km ai Tronsonului 2, Robăneşti- Valea Mare au fost deschişi în totalitate în vara anului trecut)”, a scris Pistol, vineri pe Facebook..

El a adăugat că „asocierea SA&PE Construct SRL – SC. Spedition UMB SRL – SC. Tehnostrade SRL – SC. Consitrans SRL s-a mobilizat foarte bine şi pe acest proiect pentru finalizarea căruia a avut la dispoziţie 36 de luni şi 782,45 milioane de lei, fără TVA (finanţare asigurată prin POIM).


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.