Ministrul Finanţelor Publice cere public scuze celor care folosesc sistemul E-factura pentru neplăcerile provocate, admiţând că sunt probleme cu spaţiul privat virtual care funcţionează la nivelul aplicaţiei informatice a ANAF. Boloş promite rezolvarea problemelor ”într-o perioadă rezonabilă de timp”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi a fost termenul scadent pentru depunerea deconturilor. Sigur, avem toate greutăţile noastre cu spaţiul privat virtual, ne mai ia lumea la rost fiindcă sunt anumite întreruperi în mentenanţă şi în funcţionare... dau dureri de cap şi îmi cer scuze şi le mulţumesc că fac eforturi pentru a înţelege situaţia în care suntem. Şi le promit, în acelaşi timp, că într-o perioadă rezonabilă de timp vom veni cu soluţie pentru a nu mai trece prin astfel de situaţii. Dar pot să vă spun că după termenul scadent de astăzi, lunea viitoare, în comitetul de analiză pentru e-Factura, vom analiza primele anomalii care apar între ce avem noi în modulul e-Factura şi ce se înregistrează în aceste deconturi depuse de contribuabili. Pentru prima dată. Este, dacă vreţi, un moment istoric pentru ANAF”, a declarat Marcel Boloş, la Digi 24, luni seară.
 
Ministrul a spus că va fi foarte greu de ”ascuns” o factură, pentru că la un moment dat ”ea va ieşi la iveală”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.