Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat că omologul bulgar Rossen Hristov a răspuns invitaţiei sale de a participa la Romanian International Gas Conference, ocazie cu care a avut şi o întâlnire bilaterală la minister, unde a participat şi ambasadorul Radko Vlaykov şi alţi membri ai Cabinetului. El a mai spus că discuţiile au vizat măsurile aprobate prin OUG 119 şi acţiunile comune de consolidarea a securităţii energetice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ministrul Energiei din Bulgaria Rossen Hristov a răspuns invitaţiei mele de a participa la RIGC - Romanian International Gas Conference. Cu această ocazie am avut şi o întâlnire bilaterală la ministerul Energiei, la care a participat şi ambasadorul Radko Vlaykov şi alţi membri ai Cabinetului. Am discutat despre măsurile pe care le-am aprobat prin OUG 119, despre colaborarea dintre cele două ţări în domeniul energiei şi acţiunile comune pentru a ne întări securitatea energetică”, a scris Virgil Popescu, miercuri pe Facebook. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.