Ministrul Energiei Sebastian Burduja a precizat că lucrările la Hidrocentrala Dumitra, Râul Jiu sunt finalizate în proporţie de 96%, iar investiţia de 170 de milioane euro a fost începută în anul 2003, însă din 2012 este blocată din cauza avizelor de mediu şi hotărârilor instanţelor. „Cineva a avut acest interes şi vom vedea exact cine şi de ce”, a adăugat ministrul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Hidrocentrala Dumitra, Râul Jiu. 170 de milioane euro cheltuiţi de statul român. Grad de finalizare a lucrărilor: 96%. Investiţie începută în 2003, blocată din 2017 din cauza avizelor de mediu şi hotărârilor instanţelor. Cineva a avut acest interes şi vom vedea exact cine şi de ce. Ca ministru al Energiei, îmi asum să găsesc soluţii, oricât de greu ar fi. Ţinem aproape”, a scris Sebastian Burduja, luni pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.