Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat, miercuri, că a fost publicată lista proiectelor admise spre finanţare în prima sesiune a programului ELECTRIC UP şi urmează semnarea contractului de finanţare. El a mai spus că prin acest program este acordată finanţare în sumă maximă de 100.000 euro pentru un beneficiar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost publicată lista proiectelor admise spre finanţare în prima sesiune a programului ELECTRIC UP! Urmează semnarea contractului de finanţare. Contractul de finanţare este transmis prin intermediul platformei informatice, iar termenul de semnare este de 5 zile lucrătoare! Este foarte important ca toţi cei admişi să respecte termenul comunicat!”, a scris Virgil Popescu, miercuri pe Facebook. 
 
El a mai precizat că listele pot fi consultate la https://energie.gov.ro/ElectricUp/ şi mai multe detalii pot fi găsite la https://energie.gov.ro/electricup-a-fost-publicata-lista.../
 
„Prin programul de finanţare «Electric UP» se acordă finanţare în sumă maximă de 100.000 euro pentru un beneficiar”, a mai spus Popescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.