Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat că instituţia a lansat în dezbatere publică mai multe ghiduri pentru accesarea a sute de milioane de euro din PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am lansat în dezbatere publică mai multe ghiduri pentru accesarea a sute de milioane de euro din PNRR!!! Vom lansa la sfârşitul lunii martie mai multe call-uri de proiecte pentru investiţii în noi capacităţi de producţie electrică din surse regenerabile, pentru dezvoltarea de capacităţi de producţie pe gaze, flexibile şi de înaltă eficienţă şi pentru cogenerarea de energie electrică şi termică (CHP) în termoficarea urbană. Am încredere că aceşti bani vor fi accesaţi, investiţi şi vom avea proiecte finalizate începând cu anul 2024! Mai multe detalii aveţi aici: https://energie.gov.ro/pnrr/”, a scris Virgil Popescu, miercuri pe Facebook. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.