Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a anunţat, joi, lansarea Atlasului Economic al României, un instrument util pentru investitorii români şi străini care vor să dezvolte afaceri în România. El a explicat că este o platformă unde vor fi încărcate informaţii economice şi sociale relevante pentru a fi configurată o imagine cât mai clară asupra oportunităţilor de investiţii într-o regiune sau alta din ţara noastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„România economică are, de astăzi, o hartă oficială. Am lansat, astăzi Atlasul Economic al României, un instrument extrem de util pentru investitorii români şi străini care vor să dezvolte afaceri în ţara noastră. Este vorba mai exact despre o platformă unde vor fi încărcate informaţii economice şi sociale relevante pentru a fi configurată o imagine cât mai clară asupra oportunităţilor de investiţii într-o regiune sau alta pe teritoriul României”, a scris Florin Spătaru, joi pe Facebook.
El a mai precizat că „datele ce se vor regăsi pe această harta economică a României vor servi, printre altele, şi la construcţia unei strategii de dezvoltare, în funcţie de polii de competitivitate identificaţi prin acest nou sistem electronic”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.