Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a supus consultării publice ordinul comun cu Ministerul Energiei privind standardele de cost pentru reţelele de gaze ce vor fi dezvoltate cu fonduri din Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei anunţă, vineri, într-un comunicat de presă, că a suspus dezbaterii publice ordinul comun cu Ministerul Energiei privind standardele de cost pentru reţelele de gaze ce vor fi dezvoltate cu fonduri din Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny". 

 
”Standardul de cost pentru reţelele de gaze este acelaşi cu cel aprobat pentru investiţiile din fonduri europene: cel mult 6.400 euro/gospodărie existentă la momentul depunerii solicitării de finanţare. Standardul de cost se actualizează anual, folosind indicatori statistici diseminaţi de Institutul Naţional de Statistică şi se publică pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei”, a transmis ministrul Cseke Attila.  


 

Actul normativ este în consultare publică şi poate intra în vigoare în cel mult 30 de zile de la adoptarea actului normativ privind programul ”Anghel Saligny". 

Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny" - care a stat la baza crizei politice actuale – a fost aprobat în 3 septembrie, după ce a fost avizat de către ministrul interimar al Justiţiei, Lucan Bode 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.