Ministrul Cseke Attila a inaugurat sâmbătă noul complex sportiv de la Biharia, în judeţul Bihor, ministerul asigurând finanţarea în valoare de 9 milioane de lei pentru această investiţie prin care copiii vor avea un spaţiu adecvat pentru sport şi în timpul sezonului rece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Dezvoltării precizează, într-o postare pe Facebook, că a asigurat finanţarea în valoare de 9 milioane de lei pentru această investiţie prin care copiii vor avea un spaţiu adecvat pentru sport şi în timpul sezonului rece.

"Sala este şi un loc pentru comunitatea locală, unde oamenii se pot bucura împreună de evenimente sportive, precum meciuri de fotbal, baschet etc. Felicit comunitatea locală pentru noua investiţie, să vă fie de folos!" a declarat ministrul Cseke Attila. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.