Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi turismului, şi Tanczos Barna, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, au discutat despre situaţia plajelor de pe litoralul românesc şi dezvoltarea domeniilor schiabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a avut astăzi o întâlnire de lucru cu Tanczos Barna, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, pentru a discuta despre situaţia plajelor de pe litoralul românesc şi dezvoltarea domeniilor schiabile. La baza acestei întâlniri au stat dezbaterile pe care ministrul Cadariu le-a organizat la Vatra Dornei, Braşov, Constanţa şi la sediul Ministerului, prin consultările lunare cu reprezentanţii din turism”, a informat Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului..

Astfel, specialiştii din cele două ministere şi ai Administraţiei Naţionale Apele Române vor conlucra pentru a atinge dezideratul aşteptat atât de turişti, cât şi de reprezentanţii HoReCa şi anume de a avea toate plajele conforme.

”Pe termen mediu şi lung, cele două ministere îşi vor coordona eforturile pentru a dezvolta domeniului schiabil care trebuie să fie un domeniu economic prioritar pentru România, cu respectarea principiilor ce ţin de sustenabilitatea investiţiilor şi grija faţă de mediu”, mai arată ministerul.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.