Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a afirmat că trebuie direcţionaţi fermierii către activităţi agricole sustenabile, care să le dea posibilitatea să îşi întreţină familia, precizând că pentru instalarea tinerilor fermieri investiţiile vor merge doar în zootehnie şi horticultură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Adrian Chesnoiu a declarat, joi, că tinerii fermieri dacă nu sunt direcţionaţi către activităţi sustenabile vor renunţa la agricultură. 
 
“Am luat nişte decizii fundamentale pentru viitor, pentru instalarea tinerilor fermieri în programul viitor, vom investi doar în zootehnie şi horticultură. Pentru fermierii tineri, pentru cei care sunt la început de drum, dacă nu îi direcţionăm către activităţi viabile, sustenabile, cu siguranţă, îi vom pierde. Şi un fermier care s-a instalat, care nu reuşeşte să-şi întreţină familia din activitatea agricolă pe care o derulează, cu siguranţă, odată părăsind agricultura nu-l mai întorci înapoi. Noi trebuie să direcţionăm fermierii noştri către activităţi agricole sustenabile. Noi trebuie să direcţionăm tinerii noştri, fermierii noştri, către activităţi agricole care să le dea posibilitatea să-şi întreţină familia”, a transmis ministrul Agriculturii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.