Ministerul Transporturilor anunţă, marţi, că a fost numit noul Consiliu de Administraţie la Compania Naţională de Investiţii Rutiere. Mariana Ioniţă, fost director general al CNAIR, dar şi foşti secretari de stat în Ministerul Transporturilor, sau Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Sorin Grindeanu, între cei numiţi în funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii anunţă că în urma procesului de selecţiei desfăşurat în baza OUG nr. 109/2011 cu modificările şi completările ulterioare, Adunarea Generală a Acţionarilor a Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere S.A. (CNIR) a numit noul Consiliu de Administraţie”, a transmis, marţi, Ministerul Transporturilor.

Componenţa Consiliului de Administraţie este următoarea:

-    Mariana Ioniţă

-    Bogdan Pascu

-    Ştefan Ioniţă

-    Cătălin Urtoi

-    Adrian George Foghiş

-    Marius Sorin Ovidiu Bota

-    Ion-Cosmin Petrescu

Noul Consiliu de Administraţie este format din personae care au deţinut sau deţin funcţii în instituţiile din domeniul Transporturilor. Mariana Ioniţă a fost director general al CNAIR, Ovidiu Bota a fost secretar de stat, Ştefan Ioniţă a fost consilier al ministrului Transporturilor, iar Cătălin Urtoi deţine în present această funcţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.