Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene anunţă, vineri, că a lansat procedura de achiziţii publice a serviciilor de consultanţă pentru evaluarea criteriul de verde a proiectelor ce vor fi depuse în cadrul apelului „Investiţii în activităţi productive”, finanţat din Programul Operaţional Competitivitate. Valoarea contractului este cuprinsă între 400.000 şi 480.000 de lei, iar ofertele pot fi depuse până în 15 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comisia Europeană a transmis decizia de aprobare a schemei de ajutor, iar ghidul va fi publicat în Monitorul Oficial, urmând ca apelul să fie lansat în data de 21 martie.  Pentru a acoperi necesarul de expertiză pentru evaluarea criteriului “de verde”, ministerul a decis să contracteze servicii de consultanţă externă”, a transmis, vineri, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.  

Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 400.000 lei- 480.000 lei cu suplimentări (fără TVA), iar durata contractului: până la data de 31 mai 2022, cu posibilitatea de prelungire.  

Ofertele pot fi depuse până la data de 21 martie 2022, ora 15:00. 

Anunţul referitor la procedura de achiziţie este publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP): https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100153105

”Apelul de proiecte pentru contractarea de granturi pentru investiţii va fi deschis în perioada 21-25 martie 2022. Proiectele vor putea fi depuse în platforma IMMRECOVER. Bugetul apelului va fi de 358 milioane euro, la care se va aplica o limită de supracontractare de 120%, ceea ce înseamnă că valoarea cumulată a proiectelor finanţate va putea ajunge la 430 milioane euro”, a mai transmis ministerul.  

MIPE a publicat, în data de 18 februarie, ghidul consolidat în urma consultării publice: https://mfe.gov.ro/poc-ghidul-consolidat-aferent-actiunii-4-1-1-investitii-in-activitati-productive/

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.