Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat va avea în următoarele luni un site nou, cel oficial de până în prezent, www.antreprenoriat.gov.ro, fiind nefuncţional de câteva zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezent, la această adresă figurează doar o pagină de internet unde sunt trecute câteva date de contact.

De altfel, pe site-ul oficial al Guvernului, la secţiunea "Ministere", www.antreprenoriat.gov.ro a figurat până marţi seara ca site oficial al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Site-ul a fost lansat în primele săptămâni de mandat al fostului ministru de resort, Florin Jianu.

"Site-ul funcţional al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat este acum www.aippimm.ro (fosta Agenţie pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri, n.r.). Se lucrează la un nou site, care sperăm să fie lansat într-o lună-două. Nu ştim acum cum se va numi", au declarat pentru News.ro reprezentanţii biroului de comunicare al instituţiei.

Potrivit acestora, site-ul www.antreprenoriat.gov.ro nu cuprinde în titlu şi activitatea de comerţ.

În cursul serii de marţi, pe site-ul Guvernului, în dreptul Ministerului pentru Mediul de Afaceri a fost trecut alt site oficial: www.aippimm.ro.

Mai mult, în Programul de guvernare, la Capitolul ”Politici publice privind IMM” este specificată ”crearea de site-uri instituţionale: entrepreneurs.gov.ro şi imm.gov.ro”.

Ministerul urmează să lanseze programul guvernamental Start-Up Nation din 15 iunie, când vor fi deschise aplicaţiile online pentru depunerea proiectelor prin care firmele mici şi mijlocii ar putea primi un ajutor de până în 200.000 lei.

Site-ul www.antreprenoriat.gov.ro a fost lansat acum câteva luni, când la conducerea ministerului de resort s-a aflat Florin Jianu, însă site-ul a fost încă în construcţie până acum câteva zile.

Florin Jianu, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, este singurul ministru din cabinetul Sorin Grindeanu care a demisionat la începutul lunii februarie din cauza aprobării OUG 13 de modificare a codurilor penale.

Jianu va fi reales preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), au declarat recent surse oficiale pentru News.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.