Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene anunţă că au fost implementate la Bucureşti 445 proiecte, în valoare de peste 18,2 milioane de lei, din fonduri europene, în perioada 2014-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bucureşti a beneficiat, până la data de 31 martie 2021, de 445 proiecte finanţate din fonduri europene, în perioada de programare 2014-2020. Valoarea celor 445 contracte derulate, prin intermediul tuturor Programelor Operaţionale 2014-2020, este de 18.211.876.021 lei”, a transmis, duminică, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Sursa citată a precizat că cele mai importante investiţii vizează extinderea şi modernizarea reţelei de metrou din Bucureşti, achiziţia de autobuze electrice, reabilitarea blocurilor de locuinţe, restaurarea unor clădiri de patrimoniu sau modernizarea liniilor de tramvai.

De asemenea, fonduri substanţiale au fost destinate cercetării şi inovării atât în domeniul medical, cât şi dezvoltării de platforme şi aplicaţii software inovative, precum şi a unor nuclee de competenţă ştiinţifică şi tehnologică de înalt nivel.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.