Cea de-a doua întâlnire a Comitetului de Monitorizare a PNRR, care are rolul de a se asigura că nu există întârzieri în derularea obiectivelor pentru a primi la timp toate tranşele de bani, a avut loc, marţi, la sediul Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de astăzi, la sediul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene a avut loc a doua întâlnire a Comitetului de Monitorizare a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (CM PNRR). În cadrul ei, s-a dezbătut şi aprobat Regulamentul de Organizare şi Funcţionare (ROF), document esenţial pentru îndeplinirea adecvată a atribuţiilor exercitate de Comitet”, a transmis, marţi seară, MIPE, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a reamintit că rolul CM PNRR este de a se asigura că nu există întârzieri în derularea obiectivelor ce trebuie îndeplinite pentru a primi la timp toate tranşele din Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, în sumă totală de 29,2 miliarde de euro. 

Comitetul strânge laolaltă reprezentanţi ai ONG-urilor, sindicatelor, patronatelor şi structurilor asociative ale administraţiei publice locale. MIPE mulţumeşte tuturor partenerilor implicaţi pentru participare. În spiritul transparenţei şi informării corecte cu privire la situaţia Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, concluziile tuturor acestor întrevederi vor fi prezentate public”, a mai transmis ministerul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.