Aplicaţia de înscriere aferentă celei de-a doua sesiuni a Măsurii 1 de finanţare “Microgranturi” a devenit activă începând de luni, 25 octombrie, ora 10.00, sistemul informatic permiţând în prima oră de înscriere înregistrarea unui număr de 7.402 aplicanţi, a anunţat Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aplicaţia de înscriere aferentă celei de-a doua sesiuni a Măsurii 1 de finanţare - Microgranturi a devenit activă începând de astăzi, 25 octombrie 2021 ora 10.00, sistemul informatic permiţând în prima oră de înscriere înregistrarea unui număr de 7.402 aplicanţi", informează ministerul.

Ministerul şi agenţiile regionale precizează că oferă consiliere prin intermediul sistemului de call-center disponibil cu 24 de staţii active la numărul 0219059, precum şi faptul că aplicaţia informatică de înscriere în cadrul sesiunii 2 aferente măsurii “Microgranturi” va rămane activă până în data de 23 noiembrie 2021, ora 20.00.

Documentaţia  privind procedura de implementarea a măsurii se regăseşte pe linkul: https://economie.gov.ro/anunt-privind-procedura-de..., iar pe site-ul instituţiei este postat şi un tutorial de înscriere care să faciliteze procesul de înscriere la adresa https://economie.gov.ro/tutorial-preinscriere-si-inscriere....

La ora 12:00,în aplicaţia electronică de înscriere figura un număr de 10.005 de aplicanţi, cu un buget total solicitat de 20.010.000 euro.

A
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.